Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αρχαιρεσίες παραρτήματος Omep Αλεξανδρούπολης 2013

Η ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών προσδιορίστηκε η 14η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Σάββατο. Στο δικό μας Παράρτημα οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο, Ζαρίφη 5- Αλεξ/πολη. Θα ξεκινήσουν στις 9.30΄και θα διαρκέσουν μέχρι τις 13.00΄. Πριν τις αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Παραρτήματος.
Κατάθεση υποψηφιοτήτων:
1) για την Διοικούσα Επιτροπή οι ενδιαφερόμενοι-ες  πρέπει να καταθέσουν αίτηση και σύντομο βιογραφικό  στο email: omep@mail.gr   Στο θέμα του e-mail πρέπει να σημειώσουν: «Κατάθεση υποψηφιότητας για διοικούσα επιτροπή» και να ζητήσουν ηλεκτρονική απάντηση που να επιβεβαιώνει τη λήψη της επιστολής τους.
2) για  το Δ.Σ. του Παραρτήματος Αλεξανδρούπολης τα μέλη του μπορούν να δηλώνουν υποψηφιότητα μέχρι και την ημέρα των εκλογών.  Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το Παράρτημα Αλεξανδρούπολης στα emails: epxrisa@sch.gr και  efkyvirtzi@sch.gr.
Στις αρχαιρεσίες της 14ης Δεκεμβρίου 2013 εκλογείς είναι τα τακτικά μέλη των παραρτημάτων που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.


Φιλικά
Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Ο.Μ.Ε.Ρ Αλεξανδρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου