Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015


                              Θέμα: «Απολογισμός συνεδρίου – Εκλογές Ο.Μ.Ε.Ρ. 2015»

Αγαπητά μέλη,

Στον απόηχο ενός ακόμη επιτυχημένου Συνεδρίου της Ο.Μ.Ε.Ρ. και παρά τους χαλεπούς καιρούς στο χώρο της εκπαίδευσης, όπως θα αντιληφθήκατε όσες και όσοι παρευρεθήκατε, ότι το συνέδριο με θέμα «Εκπαιδεύοντας Πολίτες για ένα Αειφόρο Μέλλον: Ο ρόλος της Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Εκπαίδευσης», που πραγματοποιήθηκε  στην Αλεξανδρούπολη από τις 16 έως και τις 18 Οκτωβρίου 2015, είχε μεγάλη απήχηση.  Συμμετείχαν ως εισηγητές μέλη Δ.Ε.Π. από όλες τις βαθμίδες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταπτυχιακοί φοιτητές, στελέχη της εκπαίδευσης και κυρίως εκπαιδευτικοί της πράξης, που σαν νήμα, ένωσαν την διδακτική καθημερινότητα στην τάξη με την επιστημονική έρευνα και τη μελέτη στο πεδίο. Το σημαντικότερο μήνυμα του συνεδρίου συνοψίζεται στην άποψη ότι η εκπαίδευση των παιδιών για την αειφορία- από την προσχολική ακόμη ηλικία- οδηγεί  στη δημιουργία δημοκρατικών πολιτών, με ενεργή συμμετοχή στα τεκταινόμενα της ζωής, συνδιαμορφώνοντας την κοινωνία στην οποία συμμετέχουν.
Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη σας συμμετοχή και υποστήριξη στο συνέδριο και σας καλούμε να συμμετέχετε τόσο στις επόμενες δραστηριότητες της ΟΜΕΡ όσο και στις επερχόμενες εκλογές.

 Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Παραρτήματος και θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος  και της Διοικούσας της Ο.Μ.Ε.Ρ Ελλάδας.
Η Συνέλευση και οι εκλογές θα γίνουν  στο κτίριο του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης (Ζαρίφειος Παιδαγωγική Ακαδημία). Ώρες εκλογών από 10:00 πμ έως 1:00 μμ
Σύμφωνα με το καταστατικό της Ο.Μ.Ε.Ρ. Ελλάδας, μπορούν να ψηφίσουν όλα τα τακτοποιημένα οικονομικώς μέλη για το 2015.

Οι υποψηφιότητες για τη Διοικούσα Επιτροπή είναι :

ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΔΕΛΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΔΙΔΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΜΠΟΥΤΖΙΛΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΣΑΪΤΗ ΣΟΦΙΑ

Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος κατατίθενται στην Πρόεδρο του Παραρτήματος κ. Μαλκοπούλου Έμη, με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση omepalex@gmail.com. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν και το πρωί του Σαββάτου πριν τις εκλογές.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας στο Παράρτημα, σας περιμένουμε στην ψηφοφορία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία του Παραρτήματός μας να συμμετάσχουμε όλοι στην εκλογική διαδικασία.

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου